Spoznajte ekipo

 • Miloš Prokopović
  dr.dent.med.

  Dr. Miloš Prokopović, dr.dent.med ima dolgoletno prakso na področju dentalne in estetske stomatologije. Redno se usposablja in izobražuje tako doma, kot v tujini, zato v svojih storitvah ponuja najsodobnejše posege in rešitve.

  Diplomiral je na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani na odseku za stomatologijo, maja 1997. Po opravljenem strokovnem izpitu in pridobitvi licence je bil kot zobozdravnik zaposlen v Zasebnem zdravstvenem zavodu Zdravje. Leta 2009 se je odločil za samostojno strokovno pot in storitve dentalne medicine začel kakovostno nadgrajevati z najnovejšimi dosežki dentalne medicine, ki jih je po vzoru tujih stomatologov začel kombinirati z estetskimi posegi in ponujati celovite rešitve na področju oralnega zdravja in estetike. Svojim pacientom tako ponuja celostno tako zdravstveno, kot estetsko obravnavo, pri tem pa zaradi kvalitete storitev sodeluje z vrhunskimi zobotehničnimi laboratoriji in oralnimi kirurgi tako v RS, kot v tujini. Dr. Prokopović je član Accademia Italiana Di Odontoiatria Protesica, italijanske Akademije za zobno protetiko.

  Več ...
 • Mateja Smolič
  Zdravstveni tehnik

  Je del zobozdravstvenega centra Dentex že od samega začetka. Tu že 10 let uspešno opravlja svoje delo kot zobna asistentka. Njeno delo je zelo dinamično, zanimivo in pestro, po drugi strani pa tudi zahtevno in odgovorno.

  Je del zobozdravstvenega centra Dentex že od samega začetka. Tu že 10 let uspešno opravlja svoje delo kot zobna asistentka. Njeno delo je zelo dinamično, zanimivo in pestro, po drugi strani pa tudi zahtevno in odgovorno. Z velikim veseljem hodi v službo, saj ima rada delo z ljudmi. Kot zobna asistentka ima prvi stik s pacientom, zato se potrudi in prisluhne prav vsakomur. S svojim nasmehom in dobro voljo vas bo razveselila ob vsakem obisku. Prosti čas rada preživlja s svojo družino in se ukvarja s športom.

  Več ...
Prvi pregled

Se zanimate za prvi pregled? Pokličite nas danes in dogovorite se za obisk pri nas.